FORGOT YOUR DETAILS?

Technische service van laboratoriumapparatuur

Binnen Dijkstra Vereenigde B.V. is klanttevredenheid een doel. De Technische Service Afdeling Laboratoriumapparatuur zorgt ervoor dat door ons geleverde apparatuur gedurende de totale levensduur optimaal en conform specificaties functioneert. Daarmee hopen we een essentiële bijdrage te leveren aan een langdurige relatie met onze klanten.

Wij bieden de volgende services:

  • Installatie en oplevering van nieuwe apparatuur
  • Preventieve onderhoudscontracten / Servicecontracten.
  • Reparaties Kalibratie van apparatuur
  • Installatie en oplevering van nieuwe apparatuur

Onze servicedienst kan u assisteren bij het installeren van de door ons geleverde apparatuur. Het apparaat zal geïnspecteerd worden waarna een functietest wordt uitgevoerd.

Servicecontracten
Om uw apparatuur in optimale conditie te houden en de kans op storingen tot een minimum te reduceren biedt de Technische Service Afdeling van Dijkstra Vereenigde servicecontracten aan. Deze service contracten kunnen worden uitgebreid met correctief onderhoud, kalibratie en NEN 3140 veiligheidsinspectie. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Reparaties
Bij storingen hebben wij een responsetijd van 48 uur. De technicus streeft ernaar om uw storing binnen de kortst mogelijke tijd te verhelpen. Onze Technische Service Afdeling beschikt over een eigen binnendienst, hier worden apparaten gerepareerd, getest en gekalibreerd. Uiteraard komen wij ook naar u toe indien de apparatuur bij u ter plaatse moet worden gerepareerd.

Kalibreren/ Valideren
Hoewel we gespecialiseerd zijn in het kalibreren van de door Dijkstra Vereenigde B.V. geleverde apparatuur is het ook mogelijk om laboratorium apparatuur van derden te kalibreren. Kalibraties worden uitgevoerd conform fabrieksspecificaties. Van de uitgevoerde kalibraties ontvangt u een certificaat met uitgebreide rapportage. De kalibraties worden uiteraard uitgevoerd met gekalibreerde en gecertificeerde meetinstrumenten, welke herleidbaar zijn naar (inter-)nationale standaarden.

 

Alle Dijkstra webshops 

Dijkstra Vereenigde heeft verschillende webshops op het gebied van laboratorium apparatuur:

 

www.laboratorium-apparatuur.nl

De verzamel webshop van alle laboratoriumapparatuur. Alle producten uit elke shop zijn hier terug te vinden.

www.ika-apparatuur.nl

IKA laboratorium technologie biedt een breed scala van innovatieve apparatuur voor tal van toepassingen in onderzoek en ontwikkeling. Marktleiders vertrouwen in onze beproefde technologie voor hun mengen, verwarmen, destilleren en malen van toepassingen.

 

www.vacuubrandpompen.nl

Al bijna 50 jaar is Vacuubrand het eerste merk in vacuümpompen ter wereld. Het leveringsassortiment omvat een uitgebreide familie van producten voor het genereren, meten en regelen van vacuüm. Vacuubrand is de specialist voor vacuüm toepassingen in laboratoria.

 

www.DICKEY-john.nl

Met de verschillende graanvochtmeters van Dickey John is het mogelijk om eenvoudig accurate, betrouwbare en snelle metingen te verrichten naar de vochtgehalte van circa 450 verschillende soorten granen, gewassen en bonen te bepalen. De Dickey John apparatuur is geschikt voor gebruik direct in het veld of in het laboratorium.

 

www.memmert-apparatuur.nl

Memmert apparatuur tegen scherpe prijzen. Ook ondersteunen wij u graag met advies, service & onderhoud op nieuwe en reeds aanwezige Memmert apparatuur.

 

www.gerhardt-apparatuur.nl

Gerhardt apparatuur voor vetbepaling, eiwitbepaling en vezelenalyse.

 

www.fritsch-maalmolens.nl

Fritsch levert verschillende maalmolens die het mogelijk maken van beton tot haar bijna alle materialen op laboratoriumschaal te verkleinen. Ook zijn er mogelijkheden voor cryogeen vermalen. Wat is de juiste molen voor uw applicatie? Wij helpen u graag verder.
Het assortiment wordt aangevuld met zeefmachines, laserdiffractie en dynamische beeldanalyse apparatuur voor de bepaling van de deeltjesgrootte.

 

www.ivf-equipment.com

De IVF apparatuur webshop van Dijkstra Vereenigde. Alle producten zijn scherp geprijsd en wij ondersteunen u graag met advies, service & onderhoud op nieuwe en reeds aanwezige IVF apparatuur die gebaseerd is op onze jarenlange ervaring.

 

www.pathologie-apparatuur.nl

De webshop voor pathologie en analisten. Webshop met o.a. Slee producten, welke worden gebruikt bij het verwerken van histologisch materiaal waar kwaliteit, nuttige innovatie en ergonomie belangrijk zijn.


www.laboratoriumvriezers.nl

Vrieskasten & vrieskisten o.a. voor gebruik in het laboratorium voor scherpe prijzen.

 

www.laboratoriumkoelkasten.nl

Koelkasten o.a. voor gebruik in het laboratorium voor scherpe prijzen.

 

www.weegschalenenbalansen.nl

Scherp geprijsde Kern weegschalen, analyse weegschalen, bovenweger, vochtmeter en veel meer.


www.klimaatkasten-webshop.nl

Klanten die specifiek op zoek zijn naar een klimaatkasten, zowel voor verwarmen als koelen, kunnen terecht in onze klimaatkasten webshop.

INSTALLATIE APPARATUUR
Onze technische service afdeling kan u assisteren bij het installeren of verhuizen van de door u...
ONDERHOUD LABORATORIUM APPARATUUR
Laboratorium apparatuur wordt veelal flink gebruikt en kan een jaarlijks onderhoud zeker bijdragen tot een langere levensduur van...
REPARATIES LABORATORIUM APPARATUUR
Wij repareren op uw locatie als gewenst, kleinere producten kunt u verzenden en worden hersteld in onze technische service...
KALIBREREN / VALIDEREN
Het kalibreren laboratorium apparatuur word uitgevoerd conform de fabrieksspecificaties. De kalibraties worden uitgevoerd met...
TOP