FORGOT YOUR DETAILS?

Over Dijkstra Vereenigde

Gebouw Dijkstra Vereenigde, locatie LelystadDijkstra Vereenigde B.V. is al 120 jaar een begrip. Zij is een betrokken partner met een groot gevoel voor service, kwaliteit en marktbehoeften.
Daarom vervult Dijkstra Vereenigde behalve een importeurs- en handelsfunctie ook een rol in productontwikkeling, assemblage en specifieke productie.

Onze dienstverlening is ondergebracht in een drietal businessunits:

Dijkstra Vereenigde B.V. is sinds 1959 intermediair in laboratoriumapparatuur. In de afgelopen decennia ontwikkelden wij ons tot specialist in de markt. Bij Dijkstra Vereenigde B.V. gaan we verder dan het leveren van laboratoriumapparatuur van hoogwaardige kwaliteit. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, daarom investeren wij voortdurend in kennis en service.

Als geen ander is Dijkstra Vereenigde B.V. thuis in verpakkingsglas. Immers, de oorsprong van ons bedrijf ligt eind negentiende eeuw met de oprichting van Dijkstra’s Glasindustrie. Ruim honderd jaar later is slechts één ding onveranderd gebleven: onze passie voor verpakkingsglas.

Dijkstra Vereenigde B.V. vertegenwoordigt Fuji flowpack verpakkingsmachines in de Benelux en Reepack schalensluitmachines en dieptrekmachines in Nederland. In de ruim 35 jaar die Dijkstra Vereenigde B.V. actief is in verpakkingsmachines hebben we een schat aan kennis vergaard en een hechte relatie opgebouwd met leveranciers. Wij bieden altijd dé oplossing die uw product de extra kwaliteit geeft dat het verdient.

Ons doel

Binnen ons Dijkstra Vereenigde is klanttevredenheid een doel. Dijkstra onderscheidt zich in de markt door hoogwaardige kwaliteit van apparatuur en innovatieve toeleveranciers. Meer nog maken onze mensen het verschil. Zij streven naar een langdurige en optimale relatie met klanten die gebaseerd is op service en kennis.

Netwerk

Dijkstra Vereenigde B.V. heeft nauwe contacten met vooraanstaande fabrikanten in ondermeer de Verenigde Staten, Japan, Zuid-Korea en binnen de EEG. Wij vertegenwoordigen Fuji flowpack verpakkingsmachines in de Benelux en Reepack schalensluitmachines in Nederland.

Een stukje historie

Hendrik Dijkstra opent in 1897 Dijkstra's Glasindustrie aan de Nieuwezijds Voorburgwal 23 te Amsterdam. De inschrijving in het Handelsregister luidt: Glashandel in flessen.

N.V. Glashandel Dijkstra Vereenigde wint in 1959 nog meer terrein door overname van N.V. Glas- en Exporthandel voorheen J.B. Delius & Co aan de Geldersekade te Amsterdam. Het leveringsprogramma wordt uitgebreid met laboratorium- en farmaceutische producten.

Technische Service Afdeling Laboratoriumapparatuur

De Technische Service Afdeling Laboratoriumapparatuur zorgt ervoor dat door ons geleverde apparatuur gedurende de totale levensduur optimaal en conform specificaties functioneert. Daarmee hopen we een essentiële bijdrage te leveren aan een langdurige relatie met onze klanten.

Webshops

Laboratorium Webshop

www.laboratorium-apparatuur.nl

IKA webshop

www.ika-apparatuur.nl

Dickey-John webshop

www.dickey-john.nl

Vacuubrand Webshop

www.vacuubrandpompen.nl

Memmert Webshop

www.memmert-apparatuur.nl

Pathologie webshop

www.pathologie-apparatuur.nl

TOP